Senatorul PSD Niculae Bădălău, amendat cu 5.000 de lei

După ce i-a fost furată arma vineri noaptea, senatorul PSD s-a lovit de o nouă problemă. Pentru că a deținut o armă de foc pe care nu a avut grijă să o asigure conform legii, senatorul PSD Niculae Bădălău a fost amendat cu 5.000 de lei.

Polițiștii i-au anulat acestuia permisul de port-armă și i-au interzis dreptul de a mai avea un pistol timp de cinci ani.

Locuinţa din Giurgiu a senatorului PSD, Niculae Bădălău, a fost spartă vineri noaptea, incidentul fiind sesizat poliției sâmbătă dimineața, în jurul orei 9. Hoții ar fi reușit să fugă cu câteva bijuterii, banii din portofel și alte bunuri, printre care un pistol încărcat cu gloanțe letale, despre care senatorul a povestit jurnaliștilor. Potrivit propriilor relatări, Niculae Bădălău a ajuns la casa sa din Bolintin Vale alături de soţie şi de fiica sa, a dezactivat sistemul de alarmă, iar hoții au pătruns în locuință în timp ce familia dormea.

Potrivit legii, armele de foc trebuie păstrate în condiţii corespunzătoare, adică închise într-un seif. Niculae Bădălău păstra pistolul încărcat într-un sertar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS