Confidenţialitate

Senatori și deputați PSD îi cer demisia lui Cătălin Drulă în contextul scandalului căminelor de vârstnici: „Gata, Drulă, e timpul să-i demiţi şi tu pe toţi USR-iştii care au aceeaşi răspundere politică”

Bogdan-Constantin Mihai (Senator PSD de Vâlcea), Marian Mina (Deputat PSD în Parlamentul României) și Fifor Mihai (Deputat PSD în Parlamentul României) îi cer demisia lui Cătălin Drulă, la doar câteva ore de la demisia Gabrielei Firea – fostul ministru al Familiei, în contextul scandalului căminelor de vârstnici care au fost controlate în ultimele zile. Cei trei afirmă că și USR-ul este vinovat pentru neregulile descoperite în căminele pentru vârstnici din sectoarele conduse de primari USR: „În curtea voastră, USR-işti, voi trebuie să faceţi curăţenie, dacă mai aveţi un pic de decenţă şi de bun simţ. Aţi făcut scut, destul, în jurul tuturor penalilor voştri”.

Bogdan-Constantin Mihai, solicită demisia lui Cătălin Drulă

„Hai că poți! Dă drumul la câinele din tine!!! Drulă – pe incompeteții din partidul mincinoșilor pe care-l conduci când îi demiți?

Politicianul de carton și cu gura mare, cel care a construit autostrăzi cât vezi cu ochii, în somn, cel care a reformat sistemul la o cafea dimineața, tace mâlc, nu spune nimic de corupții și incompetenții ce îi are în “Partidul Sabotorilor”.

Lucrurile sunt foarte clare astăzi, politic cei doi miniștrii au plecat din Guvern dintr-un motiv cât se poate de clar: onoare și respect față de români și nu au dorit în niciun fel ca această guvernare să fie umbrită în vreun fel prin prezența lor la Palatul Victoriei. În altă ordinea de idei, premierul României, dl Marcel Ciolacu, este cel care a acționat prompt în declanșarea controalelor și scoaterea putregaiului din instituțiile statului, dar și din cele private, ce oferă așa zisele servicii sociale.

Domnule Drulă, cel cu ranga dreptății în mână, când vei solicita demisia primarilor tăi, nepăsatori și corupți? Sunt sigur că nu vei face acest lucru! Ești la fel ca și ei, un mincinos, un antiromân, un vânzător de iluzii pentru căteva like-uri! La guvernare ai facut doar umbră microfonului și pe “yes man-ul” în fața celor ce vă finanțează, o finațare ce are un singur scop, pierderea identității naționale, a tradițiilor românești, a familiei tradiționale!”, a scris Bogdan-Constantin Mihai într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Bogdan-Constantin Mihai

Mesajul lui Marian Mina pentru Cătălin Drulă: „Este timpul ca TOŢI cei cu răspundere politică să îşi dea demisia”

„Gata, Drulă, e timpul să-i demiţi şi tu pe toţi USR-iştii care au aceeaşi răspundere politică în cazul centrelor pentru bătrâni. Poţi începe cu primarii voştri care au avut centre sociale cu nereguli grave!

Ceea ce au făcut cei doi miniştri ai PSD, prin demisiile lor, este o chestiune de ONOARE pe care, până acum, doar ei au dovedit că o au. De asemenea, premierul Marcel Ciolacu este singurul decident politic care a luat măsuri ferme în acest caz!

În curtea voastră, USR-işti, voi trebuie să faceţi curăţenie, dacă mai aveţi un pic de decenţă şi de bun simţ. Aţi făcut scut, destul, în jurul tuturor penalilor voştri.

Este timpul ca TOŢI cei cu răspundere politică să îşi dea demisia: de la cei care au acreditat centrele şi până la cei care au fost informaţi şi nu au făcut nimic, din 2020 până în prezent!”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Fifor Mihai, către Cătălin Drulă: „Toți acești primari USR-iști au gestionat cămine de bătrâni în care s-au găsit nereguli grave”

„‼️Demisia, Drulă!!!

Președintele USR, Cătălin Drulă, are obligația morală să demisioneze! A avut ocazia să aplice în propriul partid ceea ce solicită celorlalte partide.

Drulă trebuia să-i excludă, în regim de urgență, pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz și pe primarul municipiului Bacău, Lucian Viziteu.

Toți acești primari USR-iști au gestionat cămine de bătrâni în care s-au găsit nereguli grave.

Faptul că Drula nu a facut gestul acesta reprezinta o nouă confirmare a faptului că USR își încalcă grosolan principiile de integritate pe care le pretinde altor formațiuni politice.

‼️ Premierul Marcel Ciolacu nu a ezitat nicio secunda in a lua cele mai drastice masuri pentru a identifica toate centrele cu probleme din tara, chemand alaturi ONG-uri si Biserica Ortodoxa pentru a putea identifica cele mai bune solutii de viitor.

‼️ Premierul Ciolacu este singurul decident politic care a luat masuri drastice din primul moment, spre deosebire de toti ceilalti liderii de partid.

Marius Budăi a dat dovada de verticalitate si de onoare!

Gabriela firea a dat dovada de verticalitate si de onoare!

Toti ceilalti, Drula, Fritz, Clotilde, Coliban, Viziteu, fac balet politic! Cu acelasi cinism cu care au facut acest lucru de fiecare data, indiferent de situatie!”, scrie Fifor Mihai pe Facebook.

Sursa foto: Captură foto / Video USR

Citește și: Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei. Prima reacție a lui Marcel Ciolacu. LIVE UPDATE