Senatoarea PNL Doina Tudor spune că este pregătită să fie reținută: Am bagajul făcut

Senatoarea PNL Doina Tudor a spus că și-a făcut bagajul și așteaptă telefon de la procurori. Declarația a fost făcută după ce senatorii au aprobat  aprobat cererea DNA privind reținerea și arestarea preventivă a acesteia.

 

Votul a fost însă foarte strâns. 57 de senatori au votat împotriva solicitării DNA, iar 61 pentru. Ea a refuzat să comenteze votul colegilor săi şi a arătat că era pregătită pentru acest moment.

Doina Tudor a respins acuzațiile de complicitate la luare de mită, şi a precizat că acestea sunt bazate pe denunţul unei singure persoane, având calitatea de inculpat în dosar.

”Nu sunt dovezi care să arate implicarea mea. Este vorba despre un denunţ mincinos”, a spus senatoarea PNL.

Doina Tudor a declarat și în plen că acuzaţiile care i se aduc sunt neadevărate şi că este nevinovată.

”Din păcate, sunt nevoită să retrăiesc momente grele din viaţa mea”, a spus senatoarea PNL, amintind că dosarul face referire la momentul în care s-a despărţit de soţul ei

Procurorii DNA spun că în perioada martie-mai 2003, Doina Tudor l-a ajutat pe fostul ei, Daniel Tudor,  să primească 200 de mii de euro mită. Daniel Tudor ocupa atunci funcția de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, iar în schimbul banilor urma să favorizeze o firme de asigurări controlată de Comisie.

Senatoarea Doina Tudor susține că în perioada respectivă, ea se afla în Statele Unite și are ca dovezi pașaportul și biletul de avion.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare