Confidenţialitate

Semifinalele EURO 2016, urmărite în direct de la Therme București în ediții speciale Clubul de Seară

Miercuri și joi, semifinalele EURO 2016 vor putea fi urmărite, în direct de la Therme București, în ediții speciale Clubul de Seară.

Azi, de la ora 19:00 și până la terminarea meciului Portugalia – Țara Galilor, în jurul orei 24:00, Toader Păun va aduce în direct la Europa FM desfășurarea meciului EURO 2016 dar și atmosfera creată pe plaja Therme București unde pasionații de fotbal pot urmări meciurile EURO 2016 pe cel mai mare ecran LED din România.

Înaintea începerii meciului, dar și în pauza întâlnirii Portugalia – Țara Galilor, pe plaja Therem București puteți participa la concursuri cu premii pregătite de echipa Europa FM.

Joi, este timpul pentru a doua semifinală EURO 2016, Germania – Franța, pentru care echipa Europa FM a ales cel mai bun loc din țară să o urmărească, de pe plaja de lângă București.

Pe noua plajă în aer liber din zona The Palm te așteaptă cel mai mare ecran led instalat vreodată în România (16×9 metri), iar pe plaja din zona Galaxy te așteaptă un alt ecran de 9×6 metri, totul pe masura pasiunii tale.

Transport gratuit

Therme Bucureşti a suplimentat numărul de autobuze pe perioada Euro 2016 astfel încât toţi vizitatorii să poată ajunge în condiţii de siguranţă în oraş. În zona caselor de marcat şi pe site-ul therme.ro  găsiţi toate informaţiile privind orele de funcţionare şi programul curselor de autobuz.

Replică după mingea oficială EURO 2016 pentru cine ghicește câștigătorul

Pe site-ul europafm.ro te poți înscrie până duminică la concursul care are ca miză una dintre cele trei replici ale „Beau Jeu”, mingea folosită în meciurile din faza grupelor turneului final.

Mingea Beau Jeu, a fost dezvoltată aproape 18 luni şi conţine cele mai bune elemente din Brazuca, mingea oficială a Campionatului Mondial FIFA, inclusiv formatul inovator. Aceasta conține structuri îmbunătăţite de suprafaţă şi de blocare, oferind aderenţă îmbunătăţită şi vizibilitate mai bună.

Înainte să fie pusă pe terenul de joc, mingea a fost testată în mod independent de către jucători de top precum Gareth Bale şi Iker Casillas.

Înscrie-te la concurs acum pe europafm.ro și câștigă o replică după mingea oficială EURO 2016