Confidenţialitate

Selecţionerul Mirel Rădoi, testat pozitiv la SARS-CoV-2 înaintea startului preliminariilor CM 2022

Selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi a fost testat pozitiv la coronavirusul SARS-CoV-2, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat tehnicianul într-un comunicat al FRF.

În aceste condiţii, conferinţa de presă programată să se desfăşoare miercuri, la Casa Fotbalului, cu prilejul startului preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, se anulează.

Selecţionerul va efectua teste suplimentare în următoarele zile, precizează FRF.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, anume România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21.45), România – Germania (28 martie, ora 21.45) şi Armenia – România (31 martie, ora 19.00), amintește Agerpres.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.