Confidenţialitate

Selecționerul Iordănescu, după înfrângerea cu Bosnia și Herțegovina: Am avut momente bune şi foarte bune. Clar meritam cel puţin un punct!

Selecționerul Edward Iordănescu este de părere că elevii săi au avut o evoluție mai bună în meciul contra Bosniei și Herțegovina decât în cel împotriva Muntenegrului.

“Echipa a răspuns bine, incomparabil faţă de ce am văzut în primul joc. Am avut momente bune şi foarte bune. Clar meritam cel puţin un punct!”, a spus tehnicianul după a doua înfrângere oficială din mandatul său la cârma echipei naționale.

“Am avut ocaziile mari. Eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în acest grup. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maxim de puncte! Am avut şi ghinion şi poate şi puţină lipsă de inspiraţie în faţa porţii. Nu vreau decât să văd atitudine şi spirit, ceea ce am văzut în seara asta. Sunt sigur că lucrurile se pot întoarce în favoarea noastră, se pot întoarce rapid. Denis probabil are ruptură. Cinste lui că a jucat şi într-un picior”, a adăugat Iordănescu jr la Antena 1, care a transmis partida.