Confidenţialitate

Sejururi cu reduceri de aproape 70% pentru vacanțele pe litoral de Black Friday | AUDIO

Black Friday pentru vacanțe pe litoralul românesc. Peste 150 de hoteluri din stațiunile de la mare oferă, pentru vara viitoare, sejururi cu reduceri și de 70%. O noapte de cazare costă de la 28 de lei/ persoană.  Singura condiție este ca pachetele turistice să fie rezervate în intervalul 9-12 noiembrie.

Black Friday a devenit pentru operatorii din turism campania cu cele mai mari reduceri din an la vacanțe. S-au pregătit vacanțe cu reduceri de până la 70 la sută din prețul standard al unui pachet turistic pentru sezonul estival. Turiștii care caută oferte la hoteluri din sudul litoralului vor găsi oferte cu prețuri ce pornesc „de la 56 de lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din Saturn, de la 70 lei/camera/noapte la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, de la 97 lei/camera/noapte cu mic dejun la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun”, spune consultantul în turism Raluca Hatmanu. La patru stele, în Venus, o cameră dublă este oferită cu 182 de lei, cu mic dejun.

În nordul litoralului la un hotel de 3 stele din Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 607 lei”, în vreme ce la 4 stele, prețul sejurului este de 900 lei.

Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la 2.250 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 3 stele în Eforie Nord, de la 2458 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Olimp și de la 2675 lei/camera/sejur 5 nopți cu all inclusive la un hotel de 4 stele în Mamaia Nord.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Rezervarea din timp a vacanțelor a devenit deja tradiție pentru turiștii români.

“Mulți dintre cei care fac o achiziție de Black Friday sunt mai degrabă atenți la servicii, facilități, tipul de masă, tipul de cameră, apropierea de plajă. Pe lista hotelurilor se află unități foarte bine cotate, populare în rândul turiștilor” susține Ionuț Nedea, reprezentantul unei platforme de rezervări pentru vacanțele pe litoral.

Peste 150 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday care se desfășoară in intervalul 9-12 noiembrie. Termenul limită de rezervare a plății unui sejur este 13 noiembrie.

Foto: Primăria Constanța