Sejur ideal pentru familii la Hotel Delta Jupiter (P)

Deși are trei stele, oferă servicii mult pentru standard, iar în ultimii ani echipa a fost pregătită pentru a oferi o experință cât mai plăcută miilor de turiști care aleg unul dintre cele mai prietenoase hoteluri pentru familii de pe listoralul românesc.

Cu o plajă dedicată copiilor, un centru destinat activităților în familie și plajă penru clienții grupului hotelier din care face parte, Cohotels, Hotel Delta Jupiter poate fi alegerea ideală pentru sejurul din această vară.

330 de camere spațioase, la prețuri accesibile, sunt gata să-și primească turiștii de weekend sau cei care aleg un sejur prelungit pe malul Mării Negre.

Pe lângă restaurate, dintre care unul cu produse italienești (Cucina Italiana) pentru care își fac rezervări și turiști din alte stațiuni, Hotelul Delta Jupiter oferă și posibilitatea relaxării direct pe plajă la terasă.

Micul dejun se servește în regim de bufet, iar prânzul și cina se servesc a-la-carte în sistem de cont valoric. Micul dejun și prânzul se servesc în restaurantul Delta, iar cina se poate lua în oricare dintre restaurantele grupului Cohotels, pe baza de rezervare prealabilă (Restaurant California, Restaurant Delta, Cucina Italiana, Fish&Grill).

Sejurul poate fi completat cu o serie de activități de relaxare, inclusiv spectacole la Teatrul de Vară Jupiter, unde oferta este bogată în fiecare săptămână.

Informații suplimentare și rezervări pe siteul www.hoteldelta.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS