Şeful Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost demis de premier

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Marin-Marius Florea fusese numit în funcție de fostul prim ministru Sorin Grindeanu. Șeful guvernului, Mihai Tudose, a schimbat şi vicepreşedinţii ANAF: fostul şef al fiscului Bogdan Stan a fost numit acum vicepreşedinte al instituției.

 

Marin-Marius Florea coordona Direcţia Generală Antifraudă Fiscală din luna martie, fiind numit atunci de fostul premier Sorin Grindeanu.

Acum la şefia Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a fost numit Daniel Mihail Tudor, fost director executiv adjunct pe inspecţie fiscală la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, responsabil pentru contribuabilii nerezidenţi.

Ca avere, pentru 2015 a declarat două case (de 195 şi 265 metri pătraţi) şi două terenuri la Mogoşoaia, dar şi credite bancare de 580.000 de lei şi 10.000 de euro.

A avut venituri totale de 62.000 lei. Soţia sa lucrează la Curtea de Conturi, unde a avut venituri de două ori mai mari decât soţul, respectiv 131.000 lei.

Pentru anul trecut a declarat venituri salariale de 78.407 lei, iar soţia, auditor la Curtea de Conturi, a avut 131.208 lei. Anul trecut, a luat în leasing şi o maşină VW Golf, fabricată în 2016.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS