Confidenţialitate

Secretarul unei primării din Argeș a stat pe 5.100 de lei, bani publici, la un curs de urbanism de 950 de lei| AUDIO

5 100 de lei din bani publici. Atat a costat cazarea unui secretar al unei primarii din Arges, trimis la un curs de Urbanism in Baile Felix.

Cursul de Urbanism a costat doar 950 de lei.

Adrian Mazilescu, secretarul primăriei Coşeşti a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care acesta, împreună cu soţia, se bălăceau într-o piscină.

Păreau a fi în vacanţă, dar în realitate, secretarul primăriei se afla în Băile Felix la un curs de Urbanism plătit din bani publici. A a fost plătită suma de 5 100 de lei pentru cazarea acestuia la un hotel de cinci stele, desi primăria ar fi avut la dispoziţie şi alte hoteluri mai puţin luxoase.

Dacă pentru cazare s-au plătit 5 100 de lei, cursul de urbanism a costat doar 950 de lei.  Potrivit siteului institutiile statului.ro, angajatul primăriei de la compartimentul Achiziţii, întrebat de ce a ales un hotel de lux pentru cazarea secretarului, a spus că a primit ordin de sus.

După ce  distracţia pe bani publici a secretarului Primăriei Coşeşti a fost scoasă la iveală, acesta şi-a şters fotografia de la piscină.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ana Sorescu