Confidenţialitate

Seara de Ajun vine la Europa FM cu un Concert Extraordinar Madrigal

La Europa FM, pregătește-te pentru cea mai emoționantă seară a anului! În seara de Ajun, de la ora 21.00, ascultăm împreună Concertul Extraordinar de Crăciun Madrigal, sub bagheta dirijorului Anna Ungureanu. Vom asculta cele mai frumoase colinde intr-o interpretare excepțională pe scena Ateneului Român.

Haideți să trăim împreună bucuria Crăciunului la Europa FM, alături de corul național de camera Madrigal – Marin Constantin.

Cu o activitate concertistică impresionantă, în cei 55 de ani de existență Corul Madrigal a susținut peste 4500 de concerte pe întregul mapamond. Ansamblul, devenit etalonul mondial al muzicii corale camerale, a primit, în noiembrie 2016, titulatura de Ambasador al Libertăţii, Speranţei şi Păcii, înmânată la Palatul Naţiunilor Unite din Geneva.

Din 2014, Corul Madrigal este dirijat de Anna Ungureanu, discipol și continuator al legendarului muzician – maestrul Marin Constantin. Sonoritatea specifică a acestui prestigios ansamblu coral este redată printr-un vast repertoriu ce cuprinde sute de lucrări din perioada Renaşterii europene, muzică bizantină, dar și muzică clasică românească, tradiţionalele colinde, compoziţii contemporane și lucrări vocal instrumentale.