Seară cu 28 de goluri marcate în Liga Campionilor

„Festival” de goluri în primele 8 meciuri din penultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Nu mai puțin de 28 de goluri s-au marcat marți seară, în două dintre meciuri portarii scoțând de 6 ori mingea din plasă.

Real Madrid s-a calificat în optimi, după ce a învins-o în deplasare cu 6-0 pe APOEL Nicosia. Cristiano Ronaldo și Benzema au reușit câte o „dublă”, alături de Luka Modric și Nacho.

În altă confruntare spectaculoasă, FC Sevilla a remizat: 3-3 cu FC Liverpool, după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză. Pentru englezi au marcat Mane și Firmino de două ori, apoi Ben Yedder a bifat și el două reușite, iar golul egalizator al ibericilor a fost înscris în al 3-lea minut de prelungiri de Pizarro.

Tot în Grupa E, Spartak Moscova a remizat acasă cu Maribor: 1-1.

În Grupa F, Manchester City a trecut de Feyenoord cu 1-0 și Napoli a surclasat-o pe Sahtior Donețk cu 3-0. La italieni, Vlad Chiricheș a fost integralist și a primit un cartonaș galben.

În Grupa G, Beșiktaș și FC Porto au terminat la egalitate, 1-1 la Istanbul, iar în marea surpriză a serii, AS Monaco a fost învinsă acasă de Leipzig cu 4-1.

În fine, în Grupa H, în afara confruntării APOEL Nicosia-Real Madrid, Borussia Dortmund a cedat în Germania contra lui Tottenham Hotspur: 1-2.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS