Se deschide PASAJUL Festivalului Național de Teatru (UNIVERSITATE)/ Primele invitate: Mihaela Teleoacă & Margareta Pâslaru

Se deschide Pasajul FNT de la Universitate! Actorii coboară în subteran pentru o întâlnire inedită cu spectatorii…mai mult sau mai puțin amatori de teatru.

Amănunte – luni, 19 octombrie, la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

În această după-amiază, se deschide Pasajul Festivalului Național de Teatru (Pasajul FNT).

De la ora 17.00, actrițele Mihaela Teleoacă, Antoaneta Cojocaru, Emilia Dobrin şi Ilinca Manolache  vor vorbi despre spectacolele în care joacă, precum „Casa cu pisici“ și ”Cea mai puternică”– piese care pot fi văzute la FNT 2015, eveniment care începe la 23 octombrie.

Chiar la această oră (16.50), tot în Pasajul pietonal de la Universitate vă așteaptă și Margareta Pâslaru, autoarea CD-ului ”Actorii cântă”, pentru o sesiune de autografe, discuții și fotografii.

Cei care vor cumpăra aceste CD-uri, cu piese din repertoriul Margaretei Pâslaru reinterpretate de 12 actori, trebuie să știe că fondurile vor merge la artiștii în vârstă care au nevoie de ajutor.

În plus, în noiembrie va fi lansat un nou CD, numit ”Stelele filmului cântă”.

Sumele strânse din vânzarea acestuia vor ajunge la vedetele ecranului, care s-au retras din activitate.
Iorgu Ianuşi a stat de vorbă cu Margareta Pâslaru:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tot în pasajul FNT de la Universitate veţi putea vedea şi expoziţia „Afişele vremii.Vremea teatrului“, ce reunește amintiri din cadrul Festivalului Naţional de Teatru din 1990 până în 2014.

Pasajul FNT

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS