Confidenţialitate

Se caută voluntari pentru Serile Filmului Românesc

Cea de-a VIII-a ediție a festivalului Serile Filmului Românesc, din Iași, va fi realizată și cu ajutorul voluntarilor pasionați de cinematografie. De azi încep înscrierile pentru voluntariat în cadrul festivalului, care va începe pe 10 mai la Iași. Cei interesați trebuie să completeze formularul de pe site-ul festivalului, la rubrica VoluntarEști, aici.

Sunt căutate persoanele serioase, active, implicate și dormice de-a împărtăși din experiență și pricepere pentru e echipele de PR și Comunicare, Tehnic, Resurse Umane, Coordonare Invitați și Fundraising.

Termenul limită pentru înscrierile destinate voluntarilor SFR 2017 este data de 10 aprilie.

Serile Filmului Românesc îl sărbătoresc pe Cristian Mungiu la Iași

Cea de-a opta ediție a Festivalului Serile Filmului Românesc, care va avea loc perioada 10 – 14 mai, îi este dedicată regizorului Cristian Mungiu. Festivalul va fi deschis de o Gală dedicată împlinirii unui deceniu de când regizorul a fost premiat cu Palme dʹOr pentru filmul ”4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

Cinefilii și îndrăgostiții de film românesc vor avea ocazia să se întâlnească cu regizorul în prima zi de festival. Noutatea din acest an este că selecția filmelor din festival este realizată chiar de invitatul special – Cristian Mungiu, în colaborare cu Ambasadorul cultural, Irina – Margareta Nistor.