Confidenţialitate

Școlile au început să afișeze pe site-urile proprii câți dintre angajații lor s-au vaccinat anti-COVID. Unitățile școlare din mediul rural întâmpină dificultăți | AUDIO

Ministerul Educației a cerut unităților școlare să anunțe pe site-urile proprii care e gradul de vaccinare, numai că de obligație se pot achita doar o parte dintre școli, întrucât majoritatea celor de la țară nici măcar nu au platforme online.

Pandemia a obligat multe școli să se digitalizeze, iar multe unități dintre cele care nu aveau site-uri și-au creat platforme online. Directorii școlilor care nu au avut bani sau un om priceput la deschiderea unui site, și-au postat anunțurile importante pe platforme pentru bloguri.

Chiar și așa, cele mai multe școli de la țară nu au pagini dedicate, pe care să posteze gradul de vaccinare în rândul angajaților, așa cum e cerut Ministerul Educației.

Dintre cei care au postat, se remarcă județul Suceava, unde susține Inspectoratul Școlar, toți șefii sunt vaccinați împotriva covid 19.

În Județul Cluj, aproape 69% dintre cadrele didactice s-au imunizat, susține Inspectoratul Școlar Județean, cam tot atâtea câte au acceptat vaccinul în localitatea Ciugud, din județul Alba.

În capitală, 71% dintre angajații Inspectoratului Școlar și-au făcut cel puțin o doză de vaccin, iar în Ministerul Educației, 66% dintre salarați s-au imunizat.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Oxford English Dictionary a desemnat cuvântul anului 2021 | AUDIO

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.