Confidenţialitate

Școli închise în mai multe județe din cauza viscolului

Cursurile vor fi suspendate joi în toate școlile din județele Brăila, Buzău, Călărași și Ialomița, din cauza viscolului și a vântului puternic, anunță ministerul Educației.

În județul Tulcea, vor fi suspendate cursurile în școlile din afara municipiului Tulcea.

Aproape șase mii de case din 15 localități din Maramureș nu au curent electric în acest moment. Firele de înaltă tensiune au fost rupte de rafalele de vânt. Și în Bistriţa-Năsăud sunt circa nouă sute de consumatori rămaşi fără lumină.

De la ora 22:00, se închide circulația pe drumurile naționale și județene din tot județul Brăila, ca măsură preventivă, cu excepția autospecialelor de intervenție în caz de urgențe. Nu vor circula bancurile care traversează Dunărea spre Tulcea sau spre Insula Mare a Brăilei. Județul se află până mâine dimineață sub cod roșu de ninsori viscolite.

CFR Călători a anunțat că anulează toate trenurile Regio – care circulă în această seară și mâine în Bărăgan și Dobrogea, între București și Constanța, dar și între Tulcea și Medgidia. Decizia a fost luată ca urmare a avertizărilor de COD ROȘU de ninsori viscolite.

Vă reamintim, mai multe județe sunt sub avertizare cod roșu de vânt puternic și ninsoare viscolită, până mâine dimineață.