Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative: ”Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic titular și nici profesor asociat al SNSPA”

Într-un comunicat transmis Europa FM, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative face precizari legate de activitatea lui Alexandru Cumpănașu la SNSPA.

”Alexandru Cumpănașu nu a fost cadru didactic titular și nici profesor asociat al SNSPA. Veniturile menționate în declarația de avere au fost obținute de Alexandru Cumpănașu în calitate de expert în cadrul proiectului Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

În cadrul acestui proiect, și-au desfășurat activitatea aproximativ 180 de experți”, precizează reprezentanții SNSPA.

Biroul Electoral Central a validat, marţi, mai multe candidaturi la alegerile prezidenţiale, printre care cea a lui Alexandru Cumpănaşu. BEC a făcut plângere penală pentru suspiciuni de folosire a unor semnături false în cazul mai multor candidați, printre care și Alexandru Cumpănașu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS