Schimb dur de replici între politicieni și ministri tehnocrați pe Facebook

Mai întâi, Victor Ponta a numit-o pe Raluca Prună, ministrul justiției, “stalinistă” și a spus despre ea că ar fi – nici mai mult, nici mai puțin – decât membru ISIS.

Ministrul răspunde pe Facebook: “Am predat filosofie politică: l-aş fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Îl anunţ public – ca avocat intrat pe bune în profesie – că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanţă astfel de afirmaţii. Poate îşi ia un avocat neintrat pe uşa din dos în barou”.

Un alt schimb de replici pe Facebook îi are ca protagoniști pe același Victor Ponta și pe fostul președinte, Traian Băsescu.

Fostul premier a scris că România ar avea nevoie de un memorial al “Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului)”. Victor Ponta continuă, spunând că, la memorialul în cauză, ar trebui să fie două încăperi cu numele Monica Macovei și raluca Prună. Merită tovarăşele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a răspuns, tot pe Facebook, în mod ironic propunerii făcute de Ponta: “Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului? Că sunteţi mulţi, drăguţule! Ce zici, Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?”, a continuat Traian Băsescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS