Scandalul Hexi Pharma: Percheziții la locuința lui Dan Condrea

Dosarul Hexi Pharma. Mai multe percheziții au loc, marți,  la locuința patronului firmei, Dan Condrea, care ar fi murit în urma unui eveniment rutier, duminică seară.

Sunt vizate, între altele, eventuale documente, suporți IT și alte obiecte care ar putea constitui probe în ancheta privind dezinfectanții diluați livrați în spitalele românești.

Procurorii de la Parchetul General urmează să anunțe, marți, și o primă estimare a prejudiciului din acest dosar.

Potrivit procurorului General al României Augustin Lazăr, prejudiciul se poate schimba pe parcursul zilelor următoare.

 

Surse judiciare au declarat pentru agenția Mediafax că sunt percheziții informatice, dar se caută și acte care ar putea proba acuzațiile din această anchetă.

 

În privința dosarului de ucidere din culpă, privind accidentul în urma căruia Dan Condrea ar fi murit, procurorul general a precizat că se administrează în continuare probe.

„În asemenea cazuri se efectuează expertize criminalistice, genetice, se realizează percheziţii informatice în mediile de stocare ridicate de la faţa locului. Vor fi audiate şi reaudiate toate persoanele de câte ori este necesar pentru a se clarifica toate aspectele”, a declarat Augustin Lazăr.

Așadar, necropsia în cazul bărbatului găsit mort în mașină va continua, urmând ca astăzi să fie analizată inima victimei. Cadavrul – imposibil de identificat din cauza desfigurării –  avea leziuni multiple la cap, torace, abdomen şi membre.

Ieri, la sediul INML a mers Uliana Ochinciuc – partenera de viață a patronului Hexi Pharma care a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea.

Testele ADN vor stabili însă, cu exactitate, identitatea victimei. Anchetatorii vor verifica și dacă omul de afaceri a lăsat un testament.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS