Confidenţialitate

Scandal la ședința de Consiliu Local din Focșani din cauza salariilor neplătite | VIDEO

Scandal la ședința Consiliului local din orașul Focșani. Angajații primăriei care nu și-au primit încă salariile au cerut explicații consilierilor locali după ce nici azi nu s-a ajuns la o rezolvare pentru situația lor.

Mai mulți angajați ai primăriei, cu copii în brațe, au mers la ședința Consiliului Local Focșani, acolo unde consilierii trebuiau să discute modul în  care Primăria poate ieși din impasul în care se află.

Pentru a calma spiritele, mai mulți polițiști au intervenit iar ședința a fost oprită mai multe zeci de minute. Focșaniul este singurul oraș din țară al cărui buget nu a fost validat de Ministerul de Finanțe pentru că are prea multe capitole negative. Drept urmare, angajații nu și-au primit salariile luna aceasta.

Angajații primăriei, care au protestat două zile la rând, au dat ultimatum până azi pentru a rezolva situația astfel încât să-și poată primi salariile restante.

”V-au păcălit, ca să nu mai ieșiți în stradă și v-au promis că astăzi se va ajunge la o soluție”.

Pentru a rezolva situația, consilierii locali trebuie să se pună de acord pentru a reface capitolele bugetare cu probleme.