Scandal la o conferință pe probleme de mediu VIDEO

Unul dintre participanți, membru al unei organizații neguvernamentale, o acuză pe Delia Nica,  șefa Asociației marilor rețele comerciale, că l-a lovit cu poșeta. Femeia a fost înregistrată, iar filmarea a fost postată pe site-ul de-clic.ro.

Totul s-a întâmplat la o întâlnire la care au participat reprezentanții Ministerului Mediului și peste 40 de reprezentanți ai producătorilor și ai firmelor de reciclare.

Potrivit site-ului de-clic.ro, discuțiile au fost monopolizate de reprezentanţii companiilor din industrie, care s-au plâns de faptul că se află în imposibilitatea de a plăti sumele datorate Fondului de Mediu.

În momentul în care reprezentanții organizațiilor neguvernamentale ar fi atras atenția asupra problemelor de mediu, șefa rețelelor comerciale – adică a hypermarketurilor –  s-ar fi enervat.

În înregistrarea publicată pe internet se poate observa cum Delia Nica se îndreaptă spre unul dintre participanți și aruncă cu poșeta în el.

 

Scandal la PET!Cine aruncă cu poșeta în activiști sigur aruncă și gunoi în natură. Vezi ce s-a întâmplat în grupul de lucru pe reciclare la Ministerul Mediului!Mai multe detalii aici: http://prezentari.de-clic.ro/esri/santaj-la-pet/

Posted by de-clic.ro on Thursday, 18 February 2016

 

Bărbatul care susține că a fost lovit anunță acum că o va da în judecată pe directoarea Asociației marilor rețele comerciale.

În replică, Delia Nica a explicat, pentru B1TV, că reacția sa a fost una extrem de nefericită și regretabilă.

” ne-am trezit că suntem filmați pe ascuns, pur și simplu ni s-a părut că nu este de bună credință să fim filmați pentru ca apoi filmările să apără ieșite din context. Nu avem nimic împotrivă ca discuțiile să fie filmate, dar să fim anunțați înainte”, a spus aceasta.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS