Confidenţialitate

Scandal la Filarmonica Banatul Timișoara din cauza unui concert de manele care ar putea fi organizat acolo. Reacția Filarmonicii | AUDIO

Filarmonică sau manele? Aceasta a fost dilema care a provocat un scandal la Filarmonica Banatul Timișoara după ce s-a aflat că instituția de cultură ar putea găzdui un concert de manele. Biletele sunt deja puse în vânzare, dar, între timp, Filarmonica a anunțat că nu va aproba cererea de închiriere a sălii pentru acest eveniment.

Mai mulți timișoreni au reclamat că se vând bilete online pentru un concert de manele la filarmonică. Inițial, potrivit publicației Opinia Timișoarei, Primăria a crezut că e vorba de o știre falsă și că organizatorii doar s-au folosit de imaginea Filarmonicii, amenințând cu procese.

Organizatorul concertului spune, însă, că ar fi obținut un acord verbal pentru evenimentul programat la Filarmonică. Așa cum s-a mai întâmplat în trecut, urmând să încheie ulterior contractual de închiriere.
Acum, directorul Filarmonicii spune că va respinge cererea. Dar, organizatorul a pus însă deja biletele în vânzare, cu prețuri cuprinse între 80 și 120 de lei.

Iar compania nu a primit vreo notificare oficiala si nici vreo motivare pentru refuzul brusc al Filarmonicii Timisoara de a-i inchiria sala.

Sursa foto: Filarmonica Banatul Timișoara

Citește și: Târgu-Jiu: Bradul de 100.000 de euro, cumpărat acum 9 ani, trebuie plătit integral de 5 angajați ai primăriei, plus penalități | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.