Confidenţialitate

Scandal în Parlament între liderul senatorilor PSD și parlamentarii USR

Înainte de ședința Birourilor Permanente reunite, liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a fost întâmpinat pe holurile Parlamentului de aleșii opoziției cu pancarte cu mesajul “Ruşine”. Ulterior, s-a plâns că a fost înjurat „de câţiva mitocani” care au o luptă „cu igiena personală şi morală”.

În replică, deputata USR Cosette Chichirău a reacţionat şi a spus că social-democratul „minte”. ”Sunt nişte hoţi fără ruşine, sunt nişte nesimţiti, nişte golani care vor să jefuiască ţara şi noi nu vom accepta lucrul ăsta. Şi ca parlamentari vom protesta, aici este locul nostru, Parlamentul este al românilor, românii trebuie să înţeleagă că ei au o voce aici în Parlament prin noi şi nu vom permite jaful ţării”, a subliniat deputata USR.

Și deputatul USR Cătălin Drulă a afirmat că liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, „l-a ameninţat” și înjurat după ce i-a spus că ar trebui “să îi fie ruşine” pentru decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de modificare a Codului penal.

Deputatul Cristian Ghinea a făcut live text pe Facebook din şedinţa Birourilor permanente reunite. A spus că este ”circ” și că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este ”isterizat”. De asemenea, că se strigă la membrii opoziţiei: ”eşti un jegos”.