Şase persoane rănite într-un accident pe un drum judeţean din Buzău. Două maşini s-au ciocnit

Şase persoane au fost rănite, vineri, într-un accident petrecut pe un drum judeţean din localitatea buzoiană Izvorul Dulce. În accident, au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, poliţiştii încercând să stabilească acum cauza şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul s-a produs vineri după-amiază pe drumul judeţean 203 K, în localitatea Izvorul Dulce, comuna Beceni, în urma coliziunii frontale dintre două maşini fiind rănite şase persoane.

Una dintre victime, o femeie, este în stare mai gravă, fiind găsită de către medici în stare de semi-conştienţă, ca urmare a leziunilor suferite şi a şocului.

La faţa locului, s-au deplasat trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Buzău şi un echipaj SMURD, în timp ce mai mulţi poliţişti sunt mobilizaţi la locul accidentului şi dirijează circulaţia, încercând să afle cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS