Șapte turiști din Ialomița, care au făcut scandal pe plaja din Mamaia au fost reținuți

Șapte dintre turiștii din județul Ialomița care au fost implicați duminică după-amiază într-un scandal pe o plajă din Mamaia au fost reținuți, iar o a opta persoană va fi cercetată în libertate, conform anchetatorilor.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul Poliției Județene (IPJ) Constanța, cei opt scandalagii de pe plaja din Mamaia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, iar doi dintre ei și pentru portul sau folosirea de obiecte periculoase, procurorii urmând să solicite instanței de judecată arestarea preventivă pentru cei șapte bărbați reținuți.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13.08, ora 15.30, polițiștii din Mamaia au fost sesizați printr-un apel 112 că pe o porțiune de plajă mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent.

„În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Grupării de Jandarmi Mobile (GMJ) Tomis, care au identificat și imobilizat opt bărbați domiciliați în județul Ialomița. Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, care și-a declinat identitatea, ulterior fiind agresat de către scandalagii. Toate persoanele au fost audiate la sediul Poliției Mamaia, cercetările urmând a fi continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța”, precizează sursa citată.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS