Confidenţialitate

San Francisco: 55 de persoane transgender primesc ajutor financiar în valoare de 1200 de dolari în cadrul unui program pilot | AUDIO

În orașul San Francisco, persoanele transgender vor primi un ajutor de 1200 de dolari în cadrul unui program pilot. 55 de persoane vor beneficia de această sumă, dar și de asistență medicală și consultață financiară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit unor studii recente, 33% dintre persoanele transgender care locuiesc în statul California trăiesc în sarăcie.

Biroului de Inițiative Transgender din orașul San Francisco a anunțat acest program pilot care își propune să ajute în primă faza 55 de persoane cu venituri mici pentru a-și asigura un trai decent.

Vor primi câte 1200 de dolari în fiecare lună timp de un an și jumătate, notează publicația Los Angeles Times. După anunțare programului s-au strâns deja mii de cereri.

În plus, organizații pentru drepturile persoanelor LGBTq din alte orașe au cerut detalii despre program pentru a-l implenta și în zonele lor.

Sursa foto: Unsplash / Sharon McCutcheon

Citește și: Miss Universe Organization, cumpărat de un celebru magnat media thailandez, o femeie transgender, pentru 20 de milioane de dolari | AUDIO