Salvați Copiii Iași: Nu lăsa copiii defavorizați să sufere de foame

„Stai la masă cu o faptă bună!”,  o campanie Salvați Copiii Iași, asigură masa principală din zi pentru copiii defavorizați, care provin din medii de sărăcie extremă, cu părinți care lucrează ca zilieri care acum nu-și găsesc nimic de lucru.

Salvați Copiii Iași are misiunea de a oferi ajutor copiilor vulnerabili, care provin din familii lipsite de posibilități materiale și de mijloacele necesare pentru a le asigura subzistența.

450 de copii au nesiguranța zilei de mâine. Familiile din care fac parte sunt, acum, și mai vulnerabile, lipsite de condiții esențiale precum apă curentă, încălzire sau electricitate, care să le asigure un climat de minimă siguranță și igienă.

De cele mai multe ori, în aceste familii părinții lucrează ocazional, cu ziua, iar în perioada crizei Covid-19 nu reușesc să își găsească de lucru. Asta înseamnă că nu pot pune nimic pe masă pentru ei și pentru copii.

Alături de Salvați Copiii Iași, poți ajuta o familie aflată în dificultate să depășească situația de criză. Nu-i lăsa să sufere de foame, expuși și mai mult riscului infectării cu noul coronavirus. Donația ta contează, donația ta salvează vieți de copii defavorizați!

Trimite 2 euro, prin SMS recurent, cu textul „PAPA”, la 8844, și așază un copil la masă.

Numărul de SMS este activ deja de 12 luni, a strâns peste 10.000 de euro și a ajutat semnificativ la efortul organizației de a oferi masa zilnică pentru peste 120 de copii.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS