Sala Polivalentă se transformă într-un tărâm de basm pentru concertul VUNK în Oraşul Minunilor

La spectacolul VUNK în Oraşul Minunilor vor fi folosite, numai pentru scenă, peste 30 de tone de echipament, scenotehnică şi decoruri

100 de persoane fac parte din echipa tehnică. La spectacolul VUNK în Oraşul Minunilor vor fi folosite, numai pentru scenă, peste 30 de tone de echipament, scenotehnică şi decoruri.

Show-ul VUNK va avea sunet surround, ca la cinematograf, efect obţiunut cu ajutorul a trei rânduri suplimentare de boxe, două amplasate în spatele sălii şi unul suspendat deasupra protagoniştilor.

Vor exista momente în show în care vor fi sincronizate videoproiecţii, lumini, lasere, gadgeturi pentru public, efecte pirotehnice şi efecte de sunet surround.

Pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, VUNK cântă cu un band extins. Pe lângă cei 4 membri ai trupei, pe scenă se vor mai afla Bobby Stoica (clape), Răzvan Ilie (chitară), Dan Incrosnatu (percuţie) şi Dan Nicolau (trompetă), iar trupa a anunţat deja că îi vor avea invitaţi pe Maria Radu şi pe Roman Iagupove (Zdob şi Zdub) dar că vor mai fi şi alte surprize.

Experienţa rock a spectatorilor VUNK în Oraşul Minunilor va fi întregită de trupele Blackstar şi Byron, care sunt invitate sa cânte înainte de începerea propriu zisă a show-ului.