S-au epuizat biletele VIP pentru concertul Satriani

La doar trei zile de la punerea lor în vânzare, biletele VIP la concertul pe care chitaristul american Joe Satriani îl susţine la Bucureşti pe 20 mai sunt epuizate.

Unul din cele mai aşteptate concerte ale anului, show-ul în premieră în România al lui Joe Satriani a stârnit un interes aprins în rândurile iubitorilor de chitară. Un sfert din biletele disponibile s-au vândut ca pâinea caldă, anunţă organizatorii.

‘JOE SATRIANI EUROPE TOUR 2013’ începe pe 18 mai la Istanbul, continuă cu Bucureştiul, şi include capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles. În total, 43 de reprezentaţii în cluburi şi săli de concert din întreaga Europă. În aprilie, Satch susţine o serie de master-classuri în mai multe oraşe din Australia.

Satriani şi-a câştigat prestigiul internaţional după lansarea albumului ‘Surfing with the Alien’ în 1987. Chitaristul ajunge în România după 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy şi numeroase alte trofee. Şi-a început cariera prin a preda chitara, şi i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Evenimentul din România va avea loc la Sala Palatului. Pe 20 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la preţurile de 200 lei, 160 lei, 130 lei şi 100 de lei, în functie de distanţa faţă de scenă.