Confidenţialitate

S-a redeschis DN 3, între Lehliu și Ostrov

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că s-a redeschis circulația rutieră pe DN 3, între localitățile Lehli și Ostrov, km 67+000 – km 127+500.

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă și  este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA amintește că Administrația Națională de Meteorologie a emis, pentru intervalul 12 ianuarie, ora 04.00 – 13 ianuarie, ora 10.00, o informare meteorologică ce vizează intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și polei.

Astfel, în regiunile sud-estice, sudice și centrale se vor semnala intensificări ale vântului care vor spulbera zăpada depusă.

Începând din a doua parte a zilei, va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte și local în regiunile intracarpatice. La noapte, în vestul țării, vor fi precipitații mixte și se va produce polei.

De asemenea, precizăm că este în vigoare codul galben de vreme deosebit de rece, la nivelul întregii țări, valabil până astăzi la ora 10:00.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.