Confidenţialitate

Rusia încalcă acordul semnat cu McDonald’s: Moscova vrea să redeschidă restaurantele în care se vor vinde aceleași meniuri sub brand rusesc | AUDIO

Rusia nu renunță ușor la hamburgerii de la McDonald’s. Primarul Moscovei anunță că va redeschide restaurantele în care se va vinde același meniu, sub brand rusesc. Se încalcă, astfel, acordul semnat cu compania americană.

Primarul Moscovei a anunțat că rețeaua de magazine fast-food va fi păstrată, ba chiar extinsă. Cu aceiași angajați și același meniu.

Primarul Moscovei: 95% din produse sunt rusești, făcute cu tehnologii rusești

El spune că s-a dovedit că 95% din toate produsele, sau chiar 98%, ar fi produse rusești, făcute cu tehnologii rusești. Trebuie doar să le punem laolaltă, să le împachetăm și să le vindem corect – a adăugat Sobianin.

McDonald’s a încheiat un acord cu autoritățile ruse când a anunțat că se retrage definitiv din Rusia: Nu au voie să folosească numele, sigla și nici meniurile companiei americane

Numai că, atunci când a anunțat că se retrage definitiv din Rusia, în semn de protest față de războiul din Ucraina, McDonald’s a încheiat un acord cu autoritățile ruse. Potrivit acetui accord, rușii nu au voie să folosească numele, sigla, dar nici meniurile companiei americane.

De altfel, emblematicele sigle ale companiei au început să fie date jos în Rusia. Dar, se pare că Federația Rusă vrea să arate că poate imita produsele din occident, așa cum a făcut-o și o serie de băuturi răcoritoare, cărora le-a schimbat doar eticheta.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Peste 40 de orașe din estul regiunilor Donețk și Lugansk au fost atacate de forțele ruse. 90% din casele din Severodonețk, avariate de lupte

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.