Rusia: Ancheta la o fabrica de branzeturi, dupa ce angajatii au facut baie in cuvele cu lapte

Angajații care au făcut baie în cuvele cu lapte, au publicat fotografiile pe internet.

E anchetă în Rusia, la o fabrică de brânzeturi, după ce angajații au făcut baie în cuvele cu lapte și au publicat apoi fotografiile pe internet.

Fabrica este acum închisă. În plus, justiția ar putea stabili sancțiuni pentru conducere.

6 angajați ai fabricii de lactate din Omsk, Siberia s-au bălăcit în cuvele cu lapte, s-au pozat și au postat apoi fotografiile pe un site de socializare din Rusia. Într-una dintre imagini, unul dintre ei își prezintă lenjeria intimă, cu mesajul: ‘de fapt, munca noastră e plictisitoare’.

Într-o înregistrare video – care a fost scoasă ulterior de pe internet – trei dintre angajații fabricii sunt surprinși în timp ce pregătesc produsele îmbrăcați în pantaloni scurți și fără a purta mănuși.

Autoritățile din Rusia au început deja o anchetă pentru încălcarea normelor sanitare, iar cercetările au confirmat că lichidul în care au făcut baie angajații fabricii era lapte proaspăt folosit pentru produsele lactate. Anul acesta, peste 49 de tone de brânzeturi produse în această fabrică au fost vândute în Rusia. Anchetatorii au cerut populației să semnaleze orice eventuale intoxicații provocate de consumul produselor lactate. Dacă se va demonstra că fabrica a produs alimente improprii consumului uman, cei din conducerea ar putea fi condamnați la 2 ani de închisoare.