Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stones, se pregăteşte să devină tată de gemeni

Ronnie Wood, chitaristul formaţiei Rolling Stones, în vârstă de 68 de ani, a anunţat că el şi soţia sa, aşteaptă gemeni.

Ronnie Wood şi Sally Humphries, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, iar în iunie anul viitor, se vor naşte primii copii ai cuplului, anunţă The Sun.

Sally şi Ronnie Wood sunt bucuroşi să anunţe că vor deveni părinţi de gemeni în iunie 2016. […] Ei sunt extrem de încântaţi de această veste minunată.”, a declarat purtătorul de cuvânt al trupei.

Wood este tatăl a patru copii adulţi din mariajele cu modelele Krissy Findlay şi Jo Wood, din partea cărora are 8 nepoţi.

Între timp, Ronnie Wood continuă şi cariera muzicală.  De curând, aceasta a confirmat că Rolling Stones vor începe să lucreze la un nou album în această lună.

“E posibil să intrăm în studio în decembrie să înregistrăm câteva piese, să vedem ce se întâmplă. Vom începe aşa, să vedem cum decurg lucrurile. Le luăm pe rând”, a spus Ronnie Wood într-un interviu acordat pentru un post de radio australian.

Cel mai recent album al trupei, ”A Bigger Bang” a fost lansat în septembrie 2005. Discul a urcat pe locul 2 în topurile din Marea Britanie şi pe locul 3 în SUA. De atunci, au mai scos doar două piese noi One More Shot” şi “Doom and Gloom”.

Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată dinMick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. Formaţia a concertat şi la Bucureşti, în iulie 2007.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS