Ronnie Wood a fost diagnosticat cu cancer, însă a refuzat chimioterapia

Ronnie Wood, chitarist al formaţiei The Rolling Stones, a declarat într-un interviu că, după ce a fost diagnosticat cu cancer, nu a luat în calcul chimoterapia, însă nu din cauză că nu ar fi avut rezultate, ci pentru că ar fi rămas fără păr, potrivit The Guardian.

În timpul unei consultaţii de rutină, Ronnie Wood a descoperit că are cancer la plămân. El a primit diagnosticul în luna mai şi a fost operat de cinci ori. În urma operaţiilor i-a fost scoasă o parte dintr-un plămân.

Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, a declarat că nu a luat în calcul chimioterapia. „A fost mai mult din cauză că aş fi pierdut părul. Acest păr nu pleacă nicăieri. Am spus: În niciun caz. Şi am continuat să cred că totul va fi bine”.

„Oamenii trebuie să se controleze. Am fost foarte norocos, dar am avut mereu un înger păzitor. În mod firesc nu ar fi trebuit să mai fiu aici”, a spus chitaristul.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care s-au vândut în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS