Ronaldo, Salah și Modric se luptă pentru titlul de Fotbalistul Anului

Lionel Messi este din nou ignorat de FIFA. Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah și Luka Modric au fost nominalizați de forul fotbalistic mondial pentru titlul de Jucătorul Anului.

Legitimat acum la Juventus Torino, Ronaldo a câștigat anul acesta din nou Liga Campionilor cu Real Madrid, după o finală cu FC Liverpool, la care Salah a reușit să devină cel mai bun fotbalist din Premier League.
Modric a avut și el un sezon excepțional, cu evoluții bune la Real, dar și la naționala Croației, cu care a ajuns în ultimul act al Cupei Mondiale.

Pentru titlul de Antrenorul Anului concurează Didier Deschamps, campion al lumii cu Franța, Zinedine Zidane care a cucerit pentru a 3-a oară Champions League înainte de a pleca de la Real Madrid și Zlatko Dalic, care a dus Croația în lupta pentru trofeu la Mondialul din Rusia.

În fine, pentru cel mai frumos gol al anului se bat Cristiano Ronaldo și Gareth Bale, cu reușitele lor din „foarfecă” în Liga Campionilor, plus Leo Messi și Bejamin Pavard, cu câte un gol marcat la Cupa Mondială.

Ceremonia “The Best FIFA Football Awards” va avea loc la Londra, la 24 septembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS