Ronaldo a aruncat microfonul unui jurnalist într-un lac

Cristiano Ronaldo a stârnit un nou scandal în care sunt implicați jurnaliștii din țara sa, chiar înaintea meciului decisiv de miercuri seară, în care Portugalia luptă cu Ungaria pentru calificarea în optimi la Euro 2016.

Atacantul lusitanilor a fost abordat de un reporter al cotidianului “Correiro da Manha” când echipa se plimba prin Lyon, iar jurnaliștii nu aveau permisiunea să o însoțească. Nervos, Ronaldo a luat microfonul reporterului și l-a aruncat într-un lac. Vedeta lui Real Madrid se află de mai multă vreme în conflict cu respectivul tabloid, pe care îl acuză că a mințit când a publicat informații din viața sa privată.

Portugalia și Ungaria se confruntă miercuri seară de la ora 19:00, în ultima etapă a Grupei F. Maghiarii sunt lideri cu 4 puncte iar lusitanii au două puncte, la fel ca Islanda, care întâlnește la aceiași oră Austria, ce are un singur punct. Teoretic, toate echipele din această grupă se pot califica în optimi

Tot miercuri, de la ora 22:00 se vor disputa și ultimele partide ale Grupei E: Suedia –Belgia la Nisa și ItaliaIrlanda la Lille. Italienii sunt deja calificați cu 6 puncte, iar belgienii sunt favoriți la locul al doilea cu 3 puncte. Suedezii și irlandezii au câte un punct, însă ar putea merge mai departe dacă își câștigă meciurile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS