Confidenţialitate

Romgaz sprijină Crucea Roşie Română cu 1,25 milioane lei pentru achiziţia de măşti medicale

Crucea Roşie Română va achiziţiona şi distribui un milion de măşti medicale pentru protecţia împotriva Covid-19 prin intermediul unui ajutor financiar din partea Romgaz de 1,25 milioane lei, potrivit unui comunicat.

Crucea Roşie anunță că va amplifica, în perioada următoare, campania de informare și conștientizare a populației cu privire la metodele de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Cu sprijinul Romgaz, care a acordat un ajutor financiar de 1,25 de milioane de lei, Crucea Roșie va distribui un milion de măști de protecție.

„Datorită ajutorului Romgaz, Crucea Roşie Română achiziţionează şi distribuie 1.000.000 de măşti medicale pentru protecţia împotriva Covid-19 şi intensifică efortul de combatere a răspândirii noului Coronavirus pe teritoriul României, prin amplificarea campaniei naţionale de informare şi conştientizare a populaţiei privind metodele de prevenire a infectării cu noul Covid-19„ se arată în comunicat.

Voluntarii Crucii Roşii Române din cele 47 de filiale din ţară ale organizaţiei vor distribui în această perioadă măşti medicale, săpun lichid şi solid, produse de igienizare a suprafeţelor şi dezinfectant de mâini.