Confidenţialitate

România în Direct: Petiție pentru interzicerea publicității la jocuri de noroc și pariuri. De acord sau împotrivă? | VIDEO

O petiție inițiată pe platforma de activism civic Declic îndeamnă la limitarea sau interzicerea publicității la jocurile de noroc. Autorii vor să-i determine pe parlamentari să inițieze un proiect de lege în acest sens.

Publicitatea la pariuri sportive și jocuri este permisă după ora 23, dar și în timpul evenimentelor sportive, așadar tehnic, întreaga zi.

De asemenea, un proiect de lege al USR îndeamnă la interzicerea sălilor de jocuri în apropierea școlii, într-o încercare de a limita accesul copiilor la aceste mașini.

Un studiu mai vechi al unor companii de specialitate arată că în România ar fi peste o sută de mii de dependenți, dar și că această industrie contribuie cu 1& la PIB-ul României?

În ce fel ar trebui limitată publicitatea la pariuri? Cum vi se pare valul de reclame la jocuri de noroc și pariuri în societatea românească? Jucați sau știți oameni care joacă? Este distracție sau dependență?

Participă la emisiune sunând la numărul de telefon +40 372.069.599.

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție România În Direct: