Confidenţialitate

România în Direct: Pasaj, metrou, linie de tren. Vă schimbă votul inaugurările electorale? | VIDEO

Ultimele zile ale campanieie electorale au dus la inaugurarea mai multor obiective așteptate de mulți ani. Astfel, în câteva zile s-au deschis, uneori cu festivism, metroul din Drumul Taberei, pasajul de la Ciurel, un tren de la București la aeroportul Otopeni.

Investițiile au fost așteptate ani buni și au numite drept un eșec al diverselor administrații. Ba, unele nici nu sunt terminate complet, iar altele mai mult încurcă, așa cum e cazul pasajului Ciurel.

Și astea se întâmplă doar la București. În rest, azi se deschide o bucățică de autostradă în Transilvania, iar mai în toată țara s-au deschis parcuri, stadioane sau școli. Cel puțin una, la Constanța, este nefuncțională. La fel, nu lipsesc lucrările de asfaltare, de înfrumusețare, de schimbare a bordurilor sau măcar marcajele noi de circulație. Negreșit, o dată la patru ani, luna dinaintea alegerilor este cea mai înfloritoare pentru comunitățile locale din România, iar lucrări care au așteptat ani buni sunt finalizate astăzi. Și cele mai multe dintre ele sunt deschise cu fapt și tăieri de panglică.

Vă schimbă votul aceste inaugurări electorale? Sunteți mai dispus să votați un primar dacă acesta finalizează o investiție aproape de alegeri? Ce inaugurări electorale au fost făcute acolo unde trăiți voi? De ce credeți că administrațiile preferă să dea în folosință un lucru înainte de alegeri, în loc să facă asta în orice moment al mandatului?