România în Direct: L-aţi ascultat pe Liviu Dragnea? Ce sentimente aţi avut după discursul lui? – VIDEO

La reuniunea Consiliului Naţional al PSD, liderul Liviu Dragnea le-a cerut colegilor, pe un ton vehement, să depună o plângere penală împotriva şefului statului, pe care îl acuză de înaltă trădare.

“Nu mă tem să folosesc cuvintele amnistie şi graţiere. Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptăţile care s-au întâmplat în România, toate abuzurile din Justiţie, altfel decât prin amnistie sau graţiere, va avea susţinerea partidului. Dacă nu, nu mai exzitaţi! Nu ştiu cum, când, dar PSD-ALDE are şi această obligaţie, să repare nedreptăţile”, a spus Liviu Dragnea.

Tot în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al PSD, preşedintele formaţiunii a declarat, duminică seara, că în România “intră alimente pline de otravă, pline de chimicale” .

Liviu Dragnea le-a cerut reprezentanţilor Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare să ia măsuri în acest sens.

“Am mai avut discuţie cu voi şi eu şi ştiu că doamna premier a fost şi mai dură. Se pare că degeaba. Deci în România intră alimente pline de otravă, pline de chimicale, alimente care au calitate mult inferioară faţă de aceleaşi alimente vândute în ţările de origine. Şi eu vă întreb, ultima dată – eu, personal, de la partid, nu decid eu, Guvernul decide, dar vă întreb eu – ce vă lipseşte să începeţi acest program de protecţie a copiilor români şi de protecţie a cetăţenilor români să nu mai consume alimente otrăvite? Vă lipseşte curajul? Dacă vă lipseşte curajul este grav pentru că bărbăţia nu se cumpără de la librărie. Vă lipseşte aparatură? Dotaţi-vă! Vă lipsesc specialişti? Aduceţi-i”, a spus liderul social-democrat.

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.