România în Direct: Kovesi anchetată… – VIDEO

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi anunţă, în exclusivitate la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie.

Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Laura Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină, la Bruxelles, interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

“Citația vine înainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidență. Mi-am cumpărat bilet de avion pentru vineri ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. Am fost astăzi la Înalta Curte și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă loc luni”,  spus Laura Kovesi la Europa FM.

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

Romania In Direct: Kovesi anchetată…

Romania In Direct: Kovesi anchetată…https://www.europafm.ro/romania-in-direct-kovesi-anchetata-video/

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 14 februarie 2019