Confidenţialitate

România în Direct: Hagi și Gică Popescu, la tribuna a 2-a, politicienii la VIP. Ce înseamnă respectul pe care-l acorzi unor personalități naționale? | VIDEO

Primul meci disputat București de EURO 2020 este urmat de o controversă majoră. Foștii jucători ai Naționalei de fotbal a României au fost invitați de organizatori să privească meciul de la Tribuna a-2-a.

Printre ei, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, dar și Gică Popescu care a fost consultat al guvernului privind organizarea turneului la București. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de Federația Română de Fotbal.

La tribuna VIP, unde în mod obișnuit sunt invitați foștii sportivi, s-au aflat o parte dintre politicienii cu rang înalt de stat. Distribuția locurilor a fost făcută de UEFA prin intermediul și consultarea organizatorilor români. Biletele nu au fost gratuite și au fost plătite de către organizațiile care au distribuit locurile.

Nu este prima oară când asistăm la un astfel de episod. De exemplu, Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți care a avut loc la Romexpo în 2019. Iar de-a lungul timpului între Federație și Gică Popescu au avut loc mai multe episoade tensionate.

Ce părere aveți despre acest episod? Este o greșeală majoră a organizatorilor sau un lucru firesc? Ce înseamnă respectul pe care-l acorzi unor personalități naționale? Și ce forme trebuie să îmbrace acesta?

Cătălin Striblea vă așteaptă la România în Direct, la Europa FM, să participați sunând în direct la 0372 069 599, de la 13:15.

FOTO: INQUAM/Octav_Ganea