Confidenţialitate

România în Direct: Gloria lui Djokovic și prăbușirea lui Eriksen. Vă îndemnați copiii să devină sportivi de performanță? | VIDEO

Sfârșitul de săptămână trecut a fost dominat de mari competiții sportive, fie că vorbim de fotbal, tenis sau handbal. La turneul de Roland Garros, Novak Djokovic a reușit câteva meciuri istorice și a devenit candidat la titlul de cel mai bun jucător din istorie.

În același timp a început și Campionatul European de Fotbal, marcat de momente dramatice. Jucătorul danez Christian Eriksen a suferit un sport stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat pe teren.

Iar acum capacitatea sa de a face sport de performanță este pusă la îndoială. Toate acestea s-au petrecut, în premieră, după mult timp, în prezența spectatorilor pe terenuri și au fost printre cele mai mari știri ale ultimelor lor.

Cele două momente sunt limite ale aceluiași fenomen, care alternează între glorie și bogăție, dar și durere și tragedie.

România în Direct vă invită la o dezbatere de sport și mari ateleți în viața noastră. O discuție despre cele două laturi ale sportului: glorie sau eșec, bucurie sau durere?

În ce fel sunt marii atleți ai omenirii modele pentru voi? Cum percepeți limitele fizice și psihice ale sportului de performanță? V-ați îndemna copiii să devină sportivi de performanță? Câtă durere și efort puteți accepta pentru a trăi gloria unui atlet?

Cătălin Striblea vă așteaptă la România în Direct la 0372 069 599, de la 13:15.