Confidenţialitate

România în Direct, ediție specială la Art Safari. Sunt utile orele de desen și muzică la școală? | VIDEO

România în Direct realizează miercuri o ediție specială de la Art Safari, Pavilionul de Artă București. Aceasta este cea mai mare expoziție temporară de arte plastice din România și în fiecare an adună lucrări ale celor mai mari autori români și uriași artiști internaționali.

În acest an, Art Safari găzduiește lucrările lui Theodor Aman, ale fotografei Barbara Klemm, dar și cele ale arhitectului Marcel Iancu, ale cărui clădiri dau semnătura Bucureștiului.

Invitata lui Cătălin Striblea este directoarea Art Safari, Ioana Ciocan.

Vă invităm la o discuție despre rolul educației plastice în România, în care vrem să aflăm câte ore de muzică și desen trebuie să facă un copil la școală. Sunt oare muzica și desenul la fel de importante ca matematica și româna. De-a lungul timpului, au existat inițiative care au cerut reducerea numărului de ore.

Câte ore de muzică și desen face copilul tău? Sunt acestea la fel de importante ca orele de matematică? Ar trebui să fie mai multe sau mai puține? În ce fel poate contribui educația plastică la formarea copiilor noștri?

De asemenea, poți participa la concursul nostru pentru a câștiga un abonament nominal pe 3 luni sau bilete de o zi la expoziția Art Safari!