România – Croația: 4-1 la Euro 2019

Echipa națională de tineret a debutat cu o victorie “la scor”, 4-1 contra Croatiei, la Campionatul European din Italia și San Marino.

“Micii tricolori” pregătiți de Mirel Rădoi au debutat cum nu se putea mai bine în competiția continentală, în care specialiștii le dau ultima șansă.

Pe “San Marino Stadium” din Serravalle, scorul a fost deschis încă din minutul 11, de George Pușcaș, care a transformat un penalty scos tot de el și acordat după consultarea arbitrajului video.

Ianis Hagi a mărit avantajul în minutul 14, după o fază creată tot de Pușcaș, iar croații au redus diferența în minutul 18, cu un șut din afara careului al lui Vlasic.

Tudor Băluţă a marcat al treilea gol al “tricolorilor”, la capătul unei faze în care a recuperat mingea, a driblat un fundaș şi a şutat apoi plasat la colţul scurt.

Tabela a închis-o în prelungiri Adrian Petre, reușită anulată inițial pentru offside și acordată tot după consultarea arbitrajului video.

Tot în Grupa C, marți seară, se joacă meciul AngliaFranța, la Cesena.

România îi va întâlni pe englezi vineri seară, iar ultima partidă, împotriva Franței, este programată lunea viitoare.

În semifinalele europenelor de tineret se califică echipele câștigătoare ale celor 3 grupe și cea mai bună dintre ocupantele locurilor secunde.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS