Confidenţialitate

Rohovei Paun, către ucrainenii refugiați: Pentru unele oferte de job în străinătate trebuie să fiți prudenți | VIDEO

Invitat la emisiunea Piața Victoriei, la Europa FM, Rohovei Paun, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, atrage atenția că au început cazuri de racolare de femei ucrainene cărora li se promit locuri de muncă în străinătate, chiar dacă nu au acte de călătorie. Oficialul ucrainean recomandă prudență în fața unor asemenea oferte.

„Inclusiv și la Ambasada am avut câteva apeluri, apelări a unor grupuri de oameni care se interesau dacă s-ar putea să strângă niște grupuri pentru a le duce în străinătate, pentru a le oferi joburi în străinătate. Fiind vorba despre femei. Ce m-a mirat și ce m-a pus pe gânduri este faptul că au zis că indiferent ce acte au vor putea călători în țările terțe. Nu aș spune că astfel de cazuri sunt în masă, dar au început să apară. Și aici, dacă-mi permiteți, aș apela la concetățenii mei care se află aici, să fie foarte atenți”, a spus Rohovei Paun la Europa FM.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Urmărește întreaga emisiune „Piața Victoriei” mai jos:

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Rohovei Paun: Rușii încearcă să ducă oamenii la disperare. Noi rezistăm. Forța vine de la Dumnezeu și de la dragostea de țară | VIDEO