Rodica Popescu Bitănescu vine azi în ‘Europa Express’

Ciprian Dinu va sta de vorbă marţi, la Europa FM, cu actriţa având cel mai molipsitor râs din toate timpurile.

‘Europa Express’, emisiunea unde toate starurile îşi dezvăluie secretele, va oferi ascultătorilor Europa FM o întâlnire emoţionantă cu Rodica Popescu Bitănescu, marţi, după ora 10.

Ea va vorbi la Europa FM cu Ciprian Dinu despre spectacolele noi pe care le pregăteşte, piesele scrise şi regizate de ea dar şi despre ce ar fi făcut dacă nu s-ar fi apucat de actorie.

Rodica Popescu Bitănescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti in 1960, la clasa profesorului A. Pop Marţian. A jucat pe scena Teatrului Naţional din Iaşi si la Teatrul Barbu Delavrancea din capitală. Din 1966 pană in prezent este actrita Teatrului Naţional din Bucureşti. În 2002 ea a primit Ordinul Naţional ‘Serviciul Credincios în grad de Cavaler’.

Rodica Popescu Bitănescu este celebră şi pentru râsul ei inconfundabil. ‘Culmea este că eu nu mi-am cultivat râsul. El vine dinăuntru. Râd din te miri ce, dar atunci când am motive să râd, pentru că râd sincer. Abia acum pot să spun că mă cenzurez, pentru că lumea mă obligă în emisiunile de televiziune să râd, iar mie nu-mi vine să râd şi câte o dată râd ostentativ şi prea tare şi asta mă deranjează, lucrul pe care încerc să îl evit. Poate că de-aia lumea mă iubeşte, pentru că râd’, spunea vedeta într-un interviu recent pentru EVZ.