Robert Toma și Marius Moga lansează imnul verii 2015 – “Toată Vara” – VIDEO

După colaborarea de succes cu ADDA si Liviu Teodorescu, pentru piesa Tot ce mi-a rămas, Robert Toma lansează acum în forță single-ul și videoclipul Toată Vara feat. Marius Moga, o coproducție DeMoga Music si Cat Music.

Piesa este compusă în studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga si  Robert Toma, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si te transpune direct în atmosfera de distractie de la mare, Toată Vara!

“Boom, boom, para, para, si danseaza toata tara, Toata vara”. 🙂 Am filmat la mare, cu toata gasca DeMoga Music, ne-am distrat si am construit un iglu chiar pe plajă”, declară Marius Moga.

cat music Robert Toma, Marius Moga 1

cat music robert toma.jpg2

cat music robertToma3

“Sunt bucuros că se lansează Toată Vara, în colaborare cu Marius Moga. Este o piesă veselă, pozitivă, care sper să aduca zâmbete în viața oamenilor. Este încă un pas pe care îl fac alături de DeMoga Music și sper ca piesa să ajungă la sufletul oamenilor și s-o asculte pe repeat… Toată vara!”, mărturisește emoționat Robert Toma.

Marius Moga a lansat recent al doilea single din carieră, Suntem pasari călătoare feat. Achi, o piesă care îndeamnă oamenii la libertate și iubire. Din suita de lansări DeMoga Music de anul acesta mai fac parte și Adda feat. Shift – Vin sec, Ruby feat. What’s UP – Nu pune la suflet, Shift feat. Andra – Avioane de hârtie și pregătesc multe surprize pentru restul anului.