Robert Redford, ovaţionat pentru ultimul film din carieră

Actorul Robert Redford, în vârstă de 82 de ani, a fost ovaţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, la premiera ultimului film din cariera sa, ”The Old Man & The Gun”, scrie BBC.

Criticii susţin că filmul ”The Old Man & The Gun” ar putea chiar să îi aducă lui Robert Redford o nominalizare la Oscar.

În acest ultim film, Robert Redford îl interpretează pe Forrest Tucker, un infractor care a existat în realitate şi care a fost arestat pentru 17 spargeri de bănci. A fost încarcerat de fiecare dată, dar a reuşit să evadeze.

”Pentru mine, este un personaj minunat de interpretat în acest punct al carierei”, a spus Redford despre Tucker, ale cărui jafuri s-au desfăşurat pe o perioadă de peste 60 de ani.

Luna trecută, Robert Redford a confirmat faptul că acest film este ultimul în care joacă, încheind o carieră care se întinde pe aproape şase decenii.

Robert Redford a câştigat premiul Oscar în 1980 pentru „cea mai bună regie” cu filmul „Ordinary People”, iar în 2002 a primit statueta pentru întreaga carieră.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS