Confidenţialitate

Robbie Williams în București: Ce trebuie să știi dacă mergi la concert pe 17 iulie. Reguli de acces

Concertul Robbie Williams de vineri, 17 iulie 2015, din Piața Constituției, începe la ora 18:00, iar accesul se face începând cu ora 16:00. Mai jos prezentăm regulile comunicate de organizatori, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor:

1. Obiecte interzise

Organizatorii roagă publicul să NU aducă la concertul Robbie Williams următoarele obiecte: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și iPad-uri.

2. Medicamentele trebuie însoțite de rețetă

Accesul cu medicamente la concertul Robbie Williams va fi permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrarea în zona evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Deșteptarea îți aduce bilete la concertul Robbie Williams!

3. Folosiți pelerinele în caz de ploaie

Cum nu va fi permis accesul cu umbrele, în caz de ploaie se recomandă pelerinele.

4. Ora de deschidere

În zona de concert se va putea intra începând cu ora 16.00. Pentru confortul participanţilor la concertul Robbie Williams şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

5. Programul concertului

În deschidere, publicul va fi încălzit de Delia și trupa sa. Mai înainte ca Robbie Williams să urce pe scenă, va concerta artistul britanic Lemar. Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

6. Punctele de acces la concert

Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Coșbuc.

Pentru ca traficul din zonă să nu afecteze accesul la concertul Robbie Williams, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

7. Vizibilitatea de pe peluza Palatului Parlamentului

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii si este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obisnuită dintre peluza unui stadion normal și scenă, la un concert pe stadion.

8. Accesul este strict interzis copiilor sub 7 ani și nerecomandat celor sub 12 ani

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani.

Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de un copil cu vârsta de peste 7 ani, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea tichetului.

9. Documente necesare pentru acces

Accesul în spațiul concertului Robbie Williams va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

10. Cumpărați bilete de la punctele autorizate

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concertul Robbie Williams a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.